Als extra service bieden wij onze klanten een maaltijdservice aan huis. Bij een gezond en vitaal leven hoort immers ook goede voeding. En daar helpen wij u graag een handje bij!

Wij brengen u koelverse maaltijden aan huis; volgens een gezond, lekker en vers menu dat u zelf samenstelt. U hoeft het alleen nog even warm te maken. Natuurlijk houden wij ook rekening met uw dieetwensen. Van twee keer per week tot elke avond, u bepaalt. Makkelijk, vertrouwd en smakelijk!

U bestelt al een koelverse maaltijd vanaf slechts €6,00. Wilt u naast een hoofdgerecht ook graag een voorgerecht en/of een toetje dan betaalt u per gang €1,00 extra.

Praktische informatie

De koelverse maaltijden worden op maandag, woensdag en vrijdag bezorgd. Elke vrijdag ontvangt u een menulijst. Hierop kunt u aangeven welke maaltijden u wenst. De bezorger neemt vervolgens op maandag de ingevulde lijst weer mee.

Gratis proefpakket

Benieuwd naar onze maaltijden? Dan kunt u bij ons Klantkompas een gratis proefpakket aanvragen. U ontvangt dan een pakket bestaande uit een voorgerecht, drie hoofdmaaltijden en een nagerecht.

Eten in onze restaurants

Vindt u het gezellig om samen te eten? Schuif dan aan in één van onze restaurants. Hier kunt u elke middag terecht voor een verse warme maaltijd. Daarnaast is er elke maand een speciale thema-maaltijd. U geniet dan bijvoorbeeld van malse spareribs, een overheerlijk stamppotbuffet of een traditionele Italiaanse maaltijd.

U vindt onze restaurants in:

Raalte

  • De Noaber – Landrechtweg 2
  • Angeli Custodes – Burgemeester Kerssemakersstraat 46
  • Buurtcentrum –  Swaenenwoerd 1a

Heeten

  • Stevenskamp – Stevenskamp 1

Lemelerveld

  • Grand Café – Meester Gorisstraat 3

Vragen?

Neem contact op met ons Klantkompas op via 0572 744050 of stuur een mail naar info@zgr.nl.