• sfeervol en kleinschalig wonen op het Sallandse platteland
  • wandelen en tuinieren in de moes- of bloementuin
  • unieke woonvorm speciaal voor mensen met geheugenproblemen

ZGR Stevenserf is een kleinschalige woonvorm voor mensen met geheugenproblemen die 24 uur per dag zorg of begeleiding nodig hebben. Tevens is op de locatie een dagbesteding aanwezig waar we gespecialiseerde ondersteuning bieden aan mensen met geheugenproblemen.

Uniek aan Stevenserf is haar prachtige landelijke en groene karakter. Rondom de locatie ligt namelijk een groot erf waar bewoners kunnen gaan en staan waar ze willen. Zo kunnen bewoners wandelen en tuinieren in de bloemen- en moestuin of zelf eieren rapen. Stevenserf is hierdoor de ideale plek voor de Sallandse senior die houdt van het landelijke leven en behoefte heeft aan veel bewegingsruimte.

Binnen ZGR werken we met de zogenaamde Brein Omgeving Methodiek (BOM). Deze methodiek richt zich op het creëren van een optimale woonomgeving voor mensen met dementie. Bij de bouw en inrichting van Stevenserf hebben we daarom nauw samengewerkt met onze breinomgevingscoaches die gespecialiseerd zijn in deze methodiek.

Door te werken met contrasterende kleuren, herkenbare meubels en materialen en verschillende vormen van domotica hebben we op Stevenserf zo een veilige en vertrouwde woonomgeving met veel bewegingsvrijheid gecreëerd, waar mensen met dementie rust vinden en tot bloei komen.

Wachttijd voor Stevenserf

Voor deze woonzorglocatie bestaat een wachtlijst. Wilt u meer informatie over onze wachttijd of over een plek op onze wachtlijst? Neem dan gerust contact op met het Klantkompas via 0572 74 40 50. Mailen kan ook naar info@zgr.nl.

Contact

Meer weten over deze locatie? Bel dan met ons Klantkompas. Mailen kan ook naar info@zgr.nl.
ZGR Stevenserf
Weseperweg 12
8111PK te Heeten
088 6564040
Stevenserf dementie voorbeeld BOM-methodiekStevenserf