ZGR biedt huishoudelijke hulp in Salland. Woont u graag in een schoon en netjes huis, maar wordt het lastiger om dit zelf te onderhouden? Dan kunnen wij u ondersteuning bieden. Onze professionele medewerkers helpen u graag in uw huishouden. Zo blijft u comfortabel wonen zoals u dat gewend bent.

Wanneer komt u in aanmerking voor huishoudelijke hulp?

U komt in aanmerking voor huishoudelijke hulp wanneer u thuis woont en niet langer zelf uw huishouden kunt doen. Hulp in de huishouding wordt gefinancierd vanuit de Wmo (Wet maatschappelijke ondersteuning). Met deze wet biedt de gemeente ondersteuning aan mensen die thuis wonen en niet langer zelfredzaam zijn.

Hoe werkt het?

U dient uw huishoudelijke hulp aan te vragen bij het sociaal loket van uw gemeente. Zij beoordelen deze aanvraag en wijzen de indicatie vervolgens toe. Heeft u een verblijfsindicatie, maar woont u nog thuis? Ook dan kunt u huishoudelijke hulp ontvangen. Uw ondersteuning wordt dan gefinancierd vanuit de Wlz (wet langdurige zorg).

Natuurlijk kunt u ook particulier huishoudelijke hulp bij ons aanvragen. In dat geval hebt u geen indicatie nodig.

Meer informatie over het sociaal loket van de gemeente Raalte? Klik dan hier.

Ook wanneer u woonachtig bent in Lemelerveld helpen wij graag in uw huishouden. In dat geval kunt u deze aanvragen bij de gemeente Dalfsen. Wilt u meer informatie? Klik dan hier.

Vragen?

Neem dan gerust contact op met ons Klantkompas via 0572 744050. Ook kunt een mail sturen naar info@zgr.nl