U bent van harte welkom bij ZGR voor een tijdelijk verblijf. Dankzij onze professionele zorg en prettige service staat individueel maatwerk voorop.

U kunt bij ons terecht voor

  • Eerstelijns verblijf: een herstelperiode na ziekenhuisopname;
  • Respijtzorg: voor uw mantelzorger, om even op adem te komen;
  • Palliatieve zorg: wij ondersteunen u en uw naasten in de laatste levensfase;
  • Particuliere zorg: reserveren kan tot maximaal twee dagen van tevoren.

Onze locaties

Op onze locaties Stevenskamp in Heeten, Angeli Custodes in Raalte en Brugstede in Lemelerveld kunt u tijdelijk verblijven. Bijvoorbeeld voor revalidatie of een herstelperiode. Op de locatie Stevenskamp verblijft u in een sfeervol appartement in een landelijke omgeving. Uw appartement op de locatie Angeli Custodes bevindt zich in een oude kloostersetting en is omgeven door een prachtige kloostertuin. De sfeervolle locatie Brugstede met prachtige binnentuin ligt in het hart van Lemelerveld.

Aanvraag & vergoedingen

ZGR is een erkende zorginstelling. We hebben contracten met verschillende zorgverzekeraars, zorgkantoren en gemeenten. Uw verblijf wordt hierdoor vaak geheel of gedeeltelijk vergoed. Neem hiervoor contact op met uw zorgverzekeraar.

Tarieven 2024

Voor een particulier tijdelijk verblijf in Heeten of Raalte betaalt u €140,00 per dag. Bij dit bedrag zijn drie maaltijden en koffie/thee inbegrepen. Voor uw verblijf gelden daarnaast onderstaande voorwaarden.

 • De dag van aankomst wordt ongeacht het tijdstip van aankomst als eerste dag gerekend.
 • Indien u op de dag van vertrek voor 12.00 uur uitcheckt, wordt deze dag niet meegerekend.
 • Indien u na 12.00 uur uitcheckt wordt deze dag wel in rekening gebracht.

Aankomst- en vertrektijden

Aankomst: van maandag t/m vrijdag tussen 10.00 uur en 15.00 uur.

Vertrek: dagelijks voor 12.00 uur.

Meer informatie

Heeft u vragen of wilt u graag een appartement bij ons boeken? Neem dan contact op met ons Klantkompas via 0572 74 40 50. Mailen kan ook naar info@zgr.nl. Onze medewerkers helpen u graag.