Met thuiszorg van ZGR MIEN kunt u in uw eigen vertrouwde omgeving wonen of herstellen. Wij ondersteunen u graag bij alledaagse dingen als douchen en het aan- en uitkleden. Woont u in één van onderstaande postcodegebieden en heeft u verpleegkundige zorg nodig, bijvoorbeeld bij het geven van injecties of het toedienen van medicijnen? Dan helpen onze deskundige wijkverpleegkundigen u graag.

Raalte: 8101, 8102,8103

Heeten: 8111

Nieuw Heeten: 8112

Heino: 8141

Lemelerveld: 8151, 8152

Bij ZGR MIEN werken we met kleine teams, waardoor er altijd een vertrouwd gezicht bij u over de vloer komt. Bovendien hebben we een betrouwbare organisatie achter ons, met altijd een vestiging voor verpleegkundige zorg in uw buurt. Dat maakt dat we snel kunnen schakelen.

In overleg met u of uw mantelzorger stemmen we de zorg af op uw wensen en persoonlijke situatie. Bij ZGR bepaalt u namelijk wat goed leven is.

Aanvraag & vergoeding

Wilt u graag thuiszorg van ZGR MIEN? Dan heeft u een indicatie nodig. Deze wordt vastgesteld door onze wijkverpleegkundige. Over de zorg die u ontvangt hoeft u dan geen eigen bijdrage te betalen. Natuurlijk is het ook mogelijk om particuliere zorg bij ons te kopen.

Meer weten over thuiszorg van ZGR MIEN? Vraag het ons Klantkompas.