Studeer je op mbo- hbo- of wo-niveau en ben je op zoek naar een interessante stage- of afstudeerplek? Dan ben je bij ZGR en MIEN aan het juiste adres. Op verschillende plekken in Salland bieden wij leuke en uitdagende stages. Bij ZGR en MIEN ben je als stagiair belangrijk. Jij bent immers misschien wel onze toekomstige medewerker en collega. Wij zorgen dan ook voor deskundige begeleiding door een professionele en ervaren medewerker.

Naast interessante stageplaatsen in de zorg bieden wij ook uitdagende stages voor studenten met een andere studieachtergrond, bijvoorbeeld op het gebied van bedrijfskunde, communicatie of bedrijfseconomie. Ben jij op zoek naar een dynamische en uitdagende stage- of afstudeerplek waar jouw persoonlijke ontwikkeling centraal staat? Neem dan contact met ons op.

Vragen?

Ga je een beroepsopleiding volgen of volg je een beroepsopleiding en wil je graag stage lopen dan kun je contact opnemen via stage@zgr.nl

Zit je op het voortgezet onderwijs en wil je graag een maatschappelijke stage lopen dan kun je contact opnemen met de vrijwilligerscoördinatoren.

Maatschappelijke stage

Binnen ZGR en MIEN zijn diverse mogelijkheden om een maatschappelijke stage te lopen. Deze stage wordt georganiseerd door de coördinator vrijwilligerswerk. Wil je weten welke mogelijkheden wij jou bieden? Neem dan contact op met de coördinator vrijwilligerswerk van de desbetreffende locatie.

Locatie ZGR Angeli Custodes (Raalte): Corine Kruiper, c.kruiper@zgr.nl

Locatie ZGR Swaenewoerd (Raalte): Sindy Booijink, s.booijink@zgr.nl

Locatie ZGR Brugstede (Lemelerveld): Joke Kleine Koerkamp, j.kleinekoerkamp@zgr.nl

Locatie Schuilenburg (Raalte): Elly Klijn Velderman, e.klijnvelderman@zgr.nl

Locaties ZGR Stevenkamp en Stevenserf (Heeten): Ilse Poppe, i.poppe@zgr.nl