• zelfstandig wonen in een sfeervol appartement
  • slechts 700m van het bruisende centrum van Raalte
  • nabij park Drostenkamp
  • heerlijk wandelen of tuinieren in de prachtige tuin

Wonen op De Scheper

Kiest u voor een appartement in de Scheper dan woont u op een groene landelijke locatie aan de rand van Raalte. Uniek aan deze ligging  is de nabijheid van de locatie ZGR Angeli Custodes, met een originele kapel en prachtige tuin waar u heerlijk kunt wandelen.

Tijdens de bouw van het complex is rekening gehouden met de woonwensen van senioren. Zo is een modern woonconcept ontstaan die u veel ruimte, zelfstandigheid en privacy biedt. Uw moderne appartement van 75m2 is rolstoeltoegankelijk, van alle gemakken voorzien en geschikt voor één of tweepersoonshuishoudens.

scheper

Kiest u voor het huren van een appartement in de Scheper dan kijken we samen naar uw persoonlijke wensen en ideeën t.a.v. veiligheid en comfortabel wonen. Daarnaast ontvangt u zorg en ondersteuning van onze ZGR-medewerkers. Dit maakt De Scheper tot een ideale plek waar u op uw oude dag kunt blijven genieten van modern wooncomfort met zorg en service in de buurt.

Wachttijd

Heeft u vragen over de wachttijd voor De Scheper of wilt u graag op de wachtlijst geplaatst worden? Neem dan contact op met het Klantkompas.

Contact

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met het Klantkompas.

ZGR De Scheper
Hofstedelaan 12
8101 AH Raalte