• sfeervol wonen in een voormalig kloosterziekenhuis
  • nabij park Drostenkamp
  • slechts 700m van het centrum
  • prachtig aangelegde tuin

Ooit was deze woonzorglocatie aan de rand van Raalte een kloosterziekenhuis waar de zusters van liefde met passie voor hun patiënten zorgden. In het gebouw vindt u nog veel originele details, waaronder een prachtige kapel en kloostertuin, die aan de voorgeschiedenis van het pand herinneren. Dit maakt ZGR Angeli Custodes tot een unieke locatie waar sfeer, bezinning en professionele zorg samenkomen en waar bewoners en medewerkers met veel plezier wonen en werken.

De locatie is in de afgelopen jaren volledig gerenoveerd, waardoor er een comfortabele en sfeervolle woonomgeving is ontstaan. Hierdoor kunnen we zorg op maat leveren aan bewoners met zowel psychogeriatrische als somatische zorgvragen. Angeli Custodes biedt tevens een warm thuis aan cliënten die vanwege een ziekenhuisopname of revalidatie tijdelijk extra zorg en ondersteuning nodig hebben. Meer informatie over tijdelijk verblijven op één van onze locaties vindt u hier.

Restaurant De Rik is de plek waar u een gezonde maaltijd kunt eten en terecht kunt voor een kopje koffie of anderen kunt ontmoeten tijdens een gezellige activiteit. De locatie heeft daarnaast een eigen kapsalon en pedicure waar u gebruik van kunt maken.

Wachttijd

Voor deze woonzorglocatie bestaat een wachtlijst. Wilt u meer informatie over onze wachttijd of over een plek op onze wachtlijst? Neem dan gerust contact op met het Klantkompas.

Contact

Wilt u meer weten over wonen of tijdelijk verblijven op ZGR Angeli Custodes? Bel dan met ons Klantkompas. Mailen kan ook naar info@zgr.nl.

Burgemeester Kerssemakersstraat 46 (o.v.v. het appartement nummer)
8101 AP te Raalte
088 6564200

Vrienden van Angeli Custodes

Stichting Vrienden van Angeli Custodes zamelt geld in om zo bijvoorbeeld extra activiteiten voor de bewoners te organiseren. Het is een ANBI-geregistreerde stichting. De bijbehorende informatie vindt u hieronder:

Angeli Custodes Angeli Custodes Angeli Custodes Angeli Custodes