• wonen in het bruisende hart van Raalte
  • winkels en horecagelegenheden om de hoek 
  • ruime moderne appartementen
  • recentelijk volledig gerenoveerd

ZGR Swaenewoerd ligt in het gezellige centrum van Raalte, net achter de Basiliek. Met het carillon op de achtergrond loopt u zo de winkelstraten in voor een snelle boodschap of een bezoekje aan uw favoriete kledingwinkel. Weer terug op ZGR Swaenewoerd wordt u omarmd door de warme en huiselijke sfeer en geniet u van rust en ruimte in uw moderne appartement. Kunt u wel wat extra hulp gebruiken? Dan kunt u rekenen op onze professionele zorg die 24 uur per dag voor u beschikbaar is.

Naast ZGR Swaenewoerd vindt u Buurtcentrum DeBuut. Hier kunt u terecht voor een lekker kopje koffie of een warme maaltijd. Daarnaast worden hier dagelijks allerlei activiteiten georganiseerd. Van een potje bingo, een tabletcafé tot een muzikaal optreden. Kijk eens op onze activiteitenagenda.

Aanleun- & servicewoningen

Rondom ZGR Swaenewoerd liggen 25 aanleunwoningen en een serviceflat met 36 appartementen. Hier woont u zelfstandig maar wel met de voorzieningen van de locatie én het bruisende centrum om de hoek. Kunt u wel wat ondersteuning bij uw dagelijkse bezigheden gebruiken? Dan helpt ZGR MIEN u graag.

Wachttijd

Voor deze woonzorglocatie bestaat een wachtlijst.

Contact

Meer weten over wonen op en rond ZGR Swaenewoerd? Bel dan met ons Klantkompas.

ZGR Swaenewoerd                                                                                                                                                                                      Zwanenwoerd 1 (o.v.v. het appartementnummer)
8102 BE Raalte
088 6564130

Vrienden van Swaenewoerd

Stichting Vrienden van Swaenewoerd is een ANBI-geregistreerde stichting. De bijbehorende informatie vindt u hieronder: