ZGR kan niet zonder de steun van vrijwilligers. Als vrijwilliger vormt u de verbinding tussen onze klanten en medewerkers. U geeft mede kleur aan onze organisatie door juist een beetje extra te bieden. Mede dankzij u worden mantelzorgers even ontlast en krijgen onze klanten de aandacht die ze verdienen. Dat kan op allerlei manieren. Door een kopje koffie te drinken of een wandeling te maken. Want zelfs het kleinste gebaar kan voor een ander groots zijn. Komt u ons versterken?

Wij zoeken

ZGR is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers met geduld, begrip en belangstelling voor onze doelgroep. Mensen met een luisterend oor en een goed hart die net dat beetje extra geven.

Als vrijwilliger bent u onmisbaar binnen onze organisatie. Bij ZGR beschouwen wij onze vrijwilligers dan ook als collega’s. Wij vinden het belangrijk dat u plezier hebt, want plezier is aanstekelijk. Daarom kijken we samen welke werkzaamheden bij u passen.

Onze vrijwilligers helpen o.a. bij

  • bezorgen van maaltijden
  • koffie en thee schenken
  • klusjes in en rond onze locaties
  • begeleiden van activiteiten en uitstapjes
  • en geven persoonlijke aandacht aan onze klanten, bijvoorbeeld door te wandelen, lezen of door samen boodschappen te doen.

Vacature vrijwilliger DB Heino

Wij bieden

Als vrijwilliger krijgt u een plek in een hecht team en uitstekende begeleiding van één van onze medewerkers. Ook wordt u nauw betrokken bij bijeenkomsten en andere activiteiten binnen onze organisatie. Daarnaast ontvangt u:

 • Een vergoeding van overige kosten die gemaakt zijn op verzoek van de begeleider.
 • Een verzekering tegen wettelijke aansprakelijkheid.

Ook is de Arbowetgeving van toepassing op onze vrijwilligers.

Meer informatie

Vragen? Neem dan gerust contact op met één van onderstaande vrijwilligerscoördinatoren.

Locaties ZGR Angeli Custodes:
Corine Kruiper
Tel. (06) 1492 1700 , E-mail: c.kruiper@zgr.nl

Locatie ZGR Brugstede:
Joke Kleine Koerkamp
Tel. (0572) 328070, E-mail: j.kleinekoerkamp@zgr.nl

Locatie Schuilenburg                                                                                                                                                                                       Elly Klijn Velderman
Tel. (06) 10562401, E-mail: e.klijnvelderman@zgr.nl

Locatie ZGR Stevenskamp en Stevenserf:
Ilse Poppe
Tel. (06) 10017078 , E-mail: i.poppe@zgr.nl

Locaties ZGR Swaenewoerd:
Sindy Booijink
Tel. (06) 30999659 , E-mail: s.booijink@zgr.nl

Inschrijven

Geïnteresseerd? Schrijf u dan in als vrijwilliger. Geef daarbij duidelijk aan wat voor soort vrijwilligerswerk u graag wilt doen en welke locatie uw voorkeur heeft. Onze coördinatoren zullen u informeren zodra er een passende vacature vrijkomt.

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht