ZGR biedt op verschillende plekken in het hart van Salland dagbesteding. Hier bieden we kleinschalige dagbesteding aan mensen met geheugenproblemen en aan zij die behoefte hebben aan structuur, contact en aandacht. Deelnemers kunnen hier zichzelf zijn en elkaar ontmoeten in een huiselijke en vertrouwde omgeving.

Deelnemers en mantelzorgers kunnen daarbij rekenen op de begeleiding en ondersteuning van onze medewerkers. Zij kenmerken zich door hun betrokken en deskundige houding, waarbij er altijd tijd is voor een praatje en uw wensen centraal staan. Daarbij denken we graag in mogelijkheden en niet in beperkingen. Ieder mens is immers anders. En wij halen graag het beste in onze deelnemers naar boven.

Uniek zijn onze landelijk gelegen locaties De Boerderij in Raalte en Stevenserf te Heeten. Hier zijn de activiteiten geïnspireerd op de groene omgeving. Zo kunnen deelnemers eieren rapen, wandelen in de prachtige omliggende tuin of hun groene vingers testen in de (moes)tuin. Een ideale omgeving voor de Sallandse senior die gesteld is op het landelijke leven.

Wilt u een indruk krijgen van onze dagbesteding? Lees dan dit artikel over ZGR De Boerderij of dit artikel over de dagbesteding in Heino.

Locaties

U vindt onze dagbesteding op de volgende locaties:

Heeten
Locatie Stevenserf (’t Voorhuis), Weseperweg 12.
Locatie Stevenskamp (De Buurtkamer), Stevenskamp 1.

Heino
Locatie Hoogerheyne, Brinkweg 50.

Lemelerveld
Locatie Brugstede, Meester Gorissstraat 3.

Luttenberg
Gemeenschapscentrum Elckerlyc, Butzelaarstraat 22

Mariënheem
Gemeenschapscentrum De Schalm, Nijverdalseweg 30

Raalte
Buurtcentrum DeBuut, Zwanenwoerd 1a.
Angeli Custodes De Boerderij, Hofstedelaan 14.

Heb ik een indicatie nodig?

Om deel te nemen aan één van bovenstaande dagbestedingen dient u in het bezit te zijn van een indicatie. Heeft u geen indicatie? Dan kunt u altijd deelnemen aan onze activiteiten of eens binnenwandelen bij één van onze ontmoeten in eigen dorp locaties.

Vragen?

Bent u na het lezen nieuwsgierig  geworden naar onze dagbestedingslocaties? Weet dan dat u als zorgvrager of mantelzorger bij ons altijd van harte welkom bent.

Neem geheel vrijblijvend contact op met ons Klantkompas via 0572 744050 of stuur een mail naar info@zgr.nl.