Of je nu na jaren het roer omgooit richting de zorg, je liefde voor de zorg weer nieuw leven in wilt blazen of aan het begin staat van je loopbaan in de zorg. Bij ZGR helpen we je graag om jouw droombaan in de zorg waar te maken. Bij ZGR leveren we maatwerk. Omdat we luisteren naar jouw verhaal en jouw wensen. Bij ons krijg je dan ook altijd een passende leerwerkplek (BBL-opleiding).

ZGR investeert graag in jou! We vinden het belangrijk dat jij de ruimte krijgt om te leren. Daarbij word jij begeleid en loop je mee met één van onze deskundige medewerkers. Naarmate je opleiding vordert krijg je steeds meer verantwoordelijkheid en zul je ook steeds meer zelfstandig werken.

Je wordt breed ingezet zodat je kennis kunt maken met alle onderdelen van onze organisatie. Na een jaar wissel je bijvoorbeeld van locatie. Op die manier kun je ook zelf ontdekken welke locatie en welke doelgroep het beste bij jou past.

Kosten en vergoeding

De kosten van de opleiding, studieboeken en licenties zijn voor rekening van ZGR. Je studeert deels in eigen tijd en deels binnen je werktijd. Dit is afhankelijk van je contract. Ook krijg je een leerling-salaris. Tijdens je sollicitatieprocedure vertellen we je hier meer over.

Baangarantie

Onze medewerkers leiden jou op om hun nieuwe collega te worden. Wanneer je je opleiding succesvol afrondt kun je dan ook bij ons aan de slag. We bieden tijdens je opleidingstraject contracten van 20, 24 of 28 uur aan. Na afronding van je opleiding kijken we opnieuw naar je uren.

Sollicitatieprocedure

De sollicitatieprocedure bestaat uit een gesprek met onze praktijkopleider en een toekomstige collega, een toelatingstest en een meeloopdag. Op die manier krijgen wij een goede indruk van jou, maar bovenal krijg jij zo een goede indruk van ons en de opleiding. Zo weet jij zeker dat je met veel enthousiasme aan deze nieuwe uitdaging begint.

Iets voor jou?

Stuur dan een open sollicitatie naar b.gerritsenmulkes@zgr.nl. Je kunt deze het hele jaar door insturen.

Wil je eerst graag meer informatie? Neem dan contact op met onze praktijkopleider Bertine. Je kunt haar telefonisch bereiken via 06 83945438. Mailen kan ook naar b.gerritsenmulkes@zgr.nl.