• wonen met 24-uurs zorg in een modern appartement aan de rand van Raalte-Noord
  • ideale omgeving voor de actieve senior
  • gezellig een hapje eten en ontmoeten in restaurant De Noaber

De moderne appartementen van Schuilenburg liggen aan de rand van de wijk Raalte Noord. Met enkele stappen staat u midden tussen de uitgestrekte weilanden. Hier kunt u heerlijk wandelen, fietsen en genieten van de prachtige natuur.

Schuilenburg heeft twee kleinschalige woonvormen voor mensen met dementie. Daarnaast biedt de locatie vijftien echtparenappartementen, speciaal gericht op samenwonende koppels met een zorgvraag. Wilt u een indruk krijgen van deze appartementen? Bekijk dan onderstaande video.

Activiteiten op Schuilenburg

In het gezellige restaurant De Noaber kunt u genieten van een heerlijke gezonde maaltijd. Ook kunt u hier terecht voor uw dagelijkse boodschappen, een vers brood of een kopje koffie. In het Atrium, het kloppende hart van de locatie, vindt u altijd wel iemand om een praatje mee te maken. Daarnaast worden hier regelmatig activiteiten georganiseerd waaraan u kunt deelnemen.

Binnen Schuilenburg wordt nauw samengewerkt met de Parabool, een organisatie voor mensen met een verstandelijke beperking. Daarnaast is er dagbesteding voor mensen met niet aangeboren hersenletsel (NAH), begeleidt door InteraktContour. Binnen Schuilenburg zijn de krachten en expertise van deze organisaties gebundeld. Op die manier is een uniek zorgconcept ontstaan, waar zowel cliënten als medewerkers met veel plezier wonen en werken.

Nieuwsgierig geworden? Kom dan gerust langs om de sfeer van Schuilenburg te proeven, De Noaber te bezoeken of om een appartement te bekijken.

Wachttijd

Voor deze woonzorglocatie bestaat een wachtlijst. Wilt u meer informatie over onze wachttijd of over een plek op onze wachtlijst? Neem dan gerust contact op met het Klantkompas via 0572 74 40 50. Mailen kan ook naar info@zgr.nl.

Contact

Wilt u meer weten over wonen op Schuilenburg? Kijk dan op de website van Schuilenburg of neem contact op met het Klantkompas. Mailen kan ook naar info@zgr.nl.

Locatie Schuilenburg                                                                                                                                                                             Landrechtweg 2 (o.v.v. het appartementnummer)
8103 RB Raalte
0572 760100
www.schuilenburgraalte.nl
Facebook