• wonen in het hart van het gezellige Lemelerveld
    • winkelhart Kroonplein op slechts 200m
    • tuinieren in de prachtige binnentuin
    • gezond en lekker eten in het Grand Café
    • ruime en sfeervolle twee- of driekamerappartementen

ZGR Brugstede is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een geliefde ontmoetingsplek, een plek in het hart van Lemelerveld waar bewoners, medewerkers, vrijwilligers en dorpsgenoten elkaar ontmoeten. Een plek zoals thuis, waar je met open armen wordt ontvangen en waar altijd tijd is voor een kop koffie of een praatje. Een plek die aanvoelt als een warme deken. Niet voor niets telt ZGR Brugstede inmiddels ruim negentig vrijwilligers en veertig medewerkers die zich met hart en ziel voor de locatie inzetten.

ZGR Brugstede onderscheidt zich niet alleen door haar huiselijke karakter. Ook de vrijheid die bewoners krijgen is uniek. Op onze PG-afdeling maken we gebruik van moderne technologieën. Hierdoor kunnen bewoners met dementie zich op en eventueel rondom de locatie vrij bewegen. Naast een open PG-afdeling biedt Brugstede ook ruime twee– en driekamerappartementen met terras of balkon waar u alleen of als echtpaar zelfstandig kunt wonen met de zekerheid van 24/7 professionele zorg in uw nabijheid.

Dankzij de ruime opzet van de locatie kunt u zich makkelijk met uw rollator, rolstoel of scootmobiel verplaatsen. Zo kunt u genieten van een kopje koffie in de zonnige binnentuin of een lekkere maaltijd in het Grand Café. Ook worden hier wekelijks activiteiten georganiseerd waarbij u dorpsgenoten kunt ontmoeten. Test uw geluk tijdens de bingo of geniet van een Hollywood klassieker tijdens de filmavond! Weet dat u op ZGR Brugstede altijd met open armen wordt ontvangen!

Woont u niet op ZGR Brugstede maar kunt u thuis wel wat ondersteuning gebruiken? Ook dan helpen wij graag. Met onze thuistechnologie woont u veilig en vertrouwd in uw eigen omgeving. Daarnaast biedt ZGR MIEN vanuit Brugstede zorg, hulp en ondersteuning thuis in Lemelerveld e.o.

Lees hier wat anderen over ZGR Brugstede zeggen.

Wachttijd

Voor deze woonzorglocatie bestaat een wachtlijst.

Contact

Wilt u meer weten over wonen of activiteiten op ZGR Brugstede? Dan kunt u bellen met ons Klantkompas.

Brugstede

De prachtige binnentuin van de locatie Brugstede

ZGR Brugstede
Mr.Gorisstraat 3
8151 AG Lemelerveld (o.v.v. het appartementnummer)
0572 328070
Facebook

Vrienden van Brugstede

Stichting Vrienden van Brugstede is een ANBI-geregistreerde stichting. De bijbehorende informatie vindt u hieronder: