• wonen in het hart van het gezellige Lemelerveld
    • winkelhart Kroonplein op slechts 200m
    • tuinieren in de prachtige binnentuin
    • gezond en lekker eten in het Grand Café
    • ruime en sfeervolle twee- of driekamerappartementen

ZGR Brugstede is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een geliefde ontmoetingsplek, een plek in het hart van Lemelerveld waar bewoners, medewerkers, vrijwilligers en dorpsgenoten elkaar ontmoeten. Een plek zoals thuis, waar je met open armen wordt ontvangen en waar altijd tijd is voor een kop koffie of een praatje. Een plek die aanvoelt als een warme deken. Niet voor niets telt ZGR Brugstede inmiddels ruim negentig vrijwilligers en veertig medewerkers die zich met hart en ziel voor de locatie inzetten.

De locatie onderscheidt zich niet alleen door haar huiselijke karakter. Ook de vrijheid die bewoners krijgen is uniek. Op onze PG-afdeling maken we gebruik van moderne technologieën. Hierdoor kunnen bewoners met dementie zich op en eventueel rondom de locatie vrij bewegen. Naast een open PG-afdeling biedt Brugstede ook ruime twee– en driekamerappartementen met terras of balkon waar u alleen of als echtpaar zelfstandig kunt wonen met de zekerheid van 24/7 professionele zorg in uw nabijheid. Ook kunt u na een ziekenhuisopname of operatie tijdelijk op Brugstede verblijven.

Dankzij de ruime opzet van de locatie kunt u zich makkelijk met uw rollator, rolstoel of scootmobiel verplaatsen. Zo kunt u genieten van een kopje koffie in de zonnige binnentuin of een lekkere maaltijd in het Grand Café. Ook worden hier wekelijks activiteiten georganiseerd waarbij u dorpsgenoten kunt ontmoeten. Test uw geluk tijdens de bingo of geniet van een Hollywood klassieker tijdens de filmavond! Weet dat u op ZGR Brugstede altijd met open armen wordt ontvangen!

Thuiszorg vanuit Brugstede

Een vast team van enthousiaste en deskundige medewerkers levert vanuit Brugstede ondersteuning en zorg aan huis. Van huishoudelijke hulp, persoonlijke verzorging, tijdelijke zorg na een ziekenhuisopname tot 24-uurs professionele zorg thuis. Dat doen zij persoonlijk,  liefdevol en vertrouwd. Precies zoals u dat van Brugstede gewend bent.

Dankzij de ondersteuning vanuit Brugstede kan het thuiszorgteam zorg geven die normaalgesproken alleen op een woonzorglocatie geboden wordt. Senioren uit de omgeving met een zwaardere zorgvraag kunnen hierdoor 24 uur per dag professionele zorg aan huis ontvangen en zo langer thuis blijven wonen.

Cliënten kunnen tevens gebruikmaken van de ondersteuning die wij op de locatie bieden, zoals de gespecialiseerde dagbesteding voor mensen met geheugenproblemen. Deze dagbesteding is zowel overdag als in de avonduren geopend. En wanneer thuis wonen niet langer een optie is, begeleiden onze medewerkers cliënten graag bij de verhuizing naar een woonzorglocatie.

Wachttijd

Voor deze woonzorglocatie bestaat een wachtlijst. Wilt u meer informatie over onze wachttijd of over een plek op onze wachtlijst? Neem dan gerust contact op met het Klantkompas via 0572 74 40 50. Mailen kan ook naar info@zgr.nl.

Contact

Wilt u meer weten over wonen, dagbesteding of thuiszorg vanuit Brugstede? Dan kunt u bellen met ons Klantkompas. Mailen kan ook naar info@zgr.nl.

ZGR Brugstede
Mr.Gorisstraat 3
8151 AG Lemelerveld (o.v.v. het appartementnummer)
0572 328070
Facebook

Vrienden van Brugstede

Stichting Vrienden van Brugstede zamelt geld in om zo bijvoorbeeld extra activiteiten voor de bewoners te organiseren. Het is een ANBI-geregistreerde stichting.  Meer informatie vindt u op de website van de Vrienden van Brugstede.