• prachtig wonen midden tussen de weilanden
  • ’s zomers heerlijk genieten op het ruime terras
  • dagelijks lekker eten en leuke activiteiten in de recreatiezaal
  • tijdelijk verblijven ook mogelijk

Op ZGR Stevenskamp woont u in een prachtige landelijke omgeving aan de rand van het gemoedelijke Heeten. Uw thuis is omgeven met groene weilanden en weelderige bomen. Tijdens de zomermaanden ziet u vanaf het ruime terras de koeien grazen in de nabijgelegen wei.

U woont zelfstandig in één van onze 48 moderne appartementen. Kunt u wel wat hulp bij uw dagelijkse bezigheden gebruiken? Dan helpen wij u uiteraard graag. Onze professionele zorg is 24 uur per dag voor u beschikbaar. De locatie biedt daarnaast mogelijkheden voor een tijdelijk verblijf, bijvoorbeeld wanneer u na een ziekenhuisopname tijdelijk niet thuis kunt wonen.

Op ZGR Stevenskamp vindt u al uw dagelijkse behoeften onder één dak. Zo kunt u elke dag een heerlijke maaltijd in de gezellige recreatieruimte eten. Ook worden hier dagelijks activiteiten georganiseerd, waarbij u dorpsgenoten kunt ontmoeten. Op de locatie is tevens een dagbesteding aanwezig waar we gespecialiseerde ondersteuning bieden aan mensen met geheugenproblemen of zij die behoefte hebben aan structuur.

Wachttijd

Voor deze woonzorglocatie bestaat een wachtlijst. Wilt u meer informatie over onze wachttijd of over een plek op onze wachtlijst? Neem dan gerust contact op met het Klantkompas via 0572 74 40 50. Mailen kan ook naar info@zgr.nl.

Contact

Wilt u meer weten over wonen of tijdelijk verblijven op deze locatie? Bel of mail dan met ons Klantkompas.

ZGR Stevenskamp                                                                                                                                                                                        Stevenskamp 1
8111 AR Heeten
0572 381441
Facebook

Vrienden van Stevenskamp

Stichting Vrienden van Stevenskamp zamelt geld in om zo bijvoorbeeld extra activiteiten voor de bewoners te organiseren. Het is een ANBI-geregistreerde stichting. De bijbehorende informatie vindt u hieronder: