Wilt u in plaats van zelf te koken liever uw maaltijd aan huis bezorgd krijgen? Dat kan! Hiervoor werken wij samen met twee leveranciers. Wilt u graag tussen de middag een vers bereide warme maaltijd eten, dan kiest u voor Gotink Catering uit Deventer. Wilt u liever zelf een kant-en-klaar maaltijd opwarmen op het moment dus u dat het beste past, dan kiest u voor Food Connect uit Almelo. Beide bedrijven stellen zichzelf hieronder aan u voor. Via deze pagina kunt u ook makkelijk zelf contact met hen opnemen.

Maaltijd van Gotink Catering

Gotink Catering is een familiebedrijf dat al 40 jaar lekkere en gezonde maaltijden aan huis bezorgt. Dagelijks komen er heerlijke geuren uit de keuken van Gotink Catering, er wordt namelijk de hele week met verse ingrediënten gekookt. Dagelijks komen de slager en de groenteboer kratten vol mooie producten leveren. Het keukenteam zorgt voor lekkere en verrassende menu’s in de maaltijdbakjes. Zij blijven nieuwe menu’s bedenken. Naast het ‘Hollandse pot’ menu zijn er vele wisselende internationale, seizoensgebonden en vegetarische menu’s. Een vriendelijke bezorger, die nog tijd heeft voor een praatje, komt de maaltijd warm of koud in een thermobox bij u aan de deur of tot aan tafel afleveren.

Warme Gotink Maaltijden worden bij u thuisbezorgd tot in de keuken. Dagelijks worden deze maaltijden vers in de Gotink keuken gemaakt. Bij deze service kan de maaltijd echt op maat worden aangeboden. Hierbij kan er rekening gehouden worden met veel dieetvoorschriften, zoals bijvoorbeeld zoutloze/-arme maaltijden. Ook kan de portiegrootte van het eten worden aangepast. Er zijn veel mogelijkheden om de maaltijd helemaal naar wens te bereiden. De kwaliteit moet goed zijn, dat blijft het belangrijkste. Bij de warme maaltijd wordt ook een soep, nagerecht of stuk fruit meegeleverd.

Voor het bestellen van maaltijden of voor meer informatie bel met 0570-626606, e-mail naar info@gotink.nl of bezoek hier de website.

Maaltijd van Maaltijd Thuis

In 2001 startten Wim Swier en zijn vrouw Monique ons mooie bedrijf Maaltijd Thuis. Het toen nog jonge bedrijf vestigde zich eerst in een garage in Denekamp. Daarna breidde de onderneming zich verder uit en zitten we inmiddels in een prachtig pand in Almelo. Maaltijd Thuis is uitgegroeid tot een klantgericht bedrijf dat vol enthousiasme maaltijden door vrijwel heel Nederland bezorgt. We werken met een uniek team samen, waarbij iedereen bereid is net dat stapje extra te zetten om samen tot geweldige resultaten te komen. We benutten de individuele kwaliteiten, zodat iedereen zichzelf kan zijn met één gezamenlijk doel: onze interesse en passie voor eten delen en u als klant blij maken!

Vanuit onze keuken brengen wij graag een lach in uw dag. Aandacht voor eten draait namelijk om aandacht voor u. Aandacht voor de verse ingrediënten, het bedenken, samenstellen en koken van de versbereide gerechten en aandacht voor uw persoonlijke eetwensen. Wij brengen het samen, zodat u aan tijd en gemak wint! Wij staan voor:

  • Verse gerechten, zelf samenstellen
  • Verschillende diëten, zoals zoutarm, glutenvrij en vegetarisch
  • Persoonlijk thuisbezorgd
  • Geen abonnement
  • Betaal veilig via iDEAL of automatische incasso

Voor het bestellen van maaltijden of voor meer informatie bel met 088-8101010, e-mail naar klantenservice@maaltijdthuis.nl of bezoek hier de website.