Bij ZGR werken we door te luisteren met ons hart. Wij staan voor goed leven in het hart van Salland. Wat dat is bepalen onze klanten. Als medewerker ben je benieuwd naar ieders persoonlijke verhaal. Want aan dat verhaal lever jij een belangrijke bijdrage.

We zijn trots op onze club van ruim 400 medewerkers die dagelijks met passie en bevlogenheid werken en altijd bereid zijn een stap extra te zetten. Voor onze klanten maar ook voor elkaar. Daar staat natuurlijk iets tegenover. Wij bieden je een werkomgeving waar ruimte is voor jouw talent en persoonlijke ontwikkeling. Een plek waar jij met plezier naartoe gaat en waar ruimte is om van elkaar te leren.

Bij een prettige baan horen vanzelfsprekend ook goede arbeidsvoorwaarden. Deze bieden wij niet alleen vanuit de CAO VVT, maar ook vanuit onze eigen organisatie. Zo kun je deelnemen aan ons fietsenplan en profiteren van een aantrekkelijke korting op je ziektekostenverzekering.

Help jij ons mee in de strijd tegen het coronavirus?

Dag en nacht werken onze collega’s om ook tijdens deze coronacrisis, de zorg aan onze cliënten zo goed mogelijk voort te zetten. Heb jij een zorgopleiding afgerond of ben je nog bezig? Heb je ervaring in de zorg, maar doe je nu iets anders? Of ben je met (welverdiend) pensioen, maar jeuken je handen om te helpen? Laat van je horen! Jouw hulp is hard nodig! Is je BIG-registratie verlopen? Dat hoeft geen probleem te zijn. Alle BIG-registraties van 1 januari 2018 zijn voorlopig geldig!

Stuur een mail naar info@zgr.nl of neem telefonisch contact met ons op via 0572 744050.

Vakantiekrachten gezocht!

De zomer is een periode waarin we hopen dat de corona crisis weer voorbij is. Onze collega’s nemen hun vakantiedagen nu niet op. Ze zijn er. Om de kwetsbaarsten in onze samenleving te verzorgen en om hun zieke collega’s te vervangen. In de zomervakantie verdienen zij hun rustmoment.Daarom doen wij als (ouderen)zorgorganisaties nu al een beroep op je inzet als vakantiekracht. Doe jij momenteel een zorg gerelateerde opleiding? Wil je ervaring opdoen?

Stuur dan een mail naar info@zgr.nl of neem telefonisch contact met ons op via 0572 744050.

Word jij onze nieuwe collega?

Momenteel zijn wij op zoek naar:

Vrijwilligerswerk

ZGR is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers met belangstelling voor onze doelgroep. Bekijk hier onze mogelijkheden.

Stage lopen of afstuderen

Lijkt het je leuk om stage te lopen of af te studeren op één van onze locaties of dagbestedingen? Bekijk wat wij jou kunnen bieden!