Op zoek naar een buitengewone baan?

Kom gewoon bij ons werken.

ZGR Job Café

Op donderdag 11 april a.s. van 17.00 – 19.30 uur organiseren wij weer een Job Café. We vertellen je dan graag meer over de loopbaanmogelijkheden bij ZGR. Op onze woonzorglocatie ZGR Brugstede in Lemelerveld kan je in gesprek gaan met medewerkers om zo meer te leren over het werken in de zorg en huishouding, het volgen van een opleiding en krijg je een inkijkje in onze organisatie.

Maar we zijn vooral benieuwd naar jou. Wie jij bent en wat je graag wilt bereiken. Of je nu al jarenlang in de zorg of huishouding werkt, al jaren twijfelt of de zorg iets voor jou is of aan het begin van je loopbaan staat. Wij kijken hoe we jouw verhaal kunnen verbinden aan een passende uitdaging bij ZGR.

Aanmelden is niet nodig, loop gerust binnen wanneer het jou uitkomt.

Geen oppas voor de kinderen? Geen probleem, neem ze gezellig mee!

Vragen? Neem contact op met de P&O servicedesk via email: penoservicedesk@zgr.nl of tel: 088-6564022.

Over ZGR

Wij staan voor goed leven in het hart van Salland. Wat dat is bepalen onze cliënten. Als medewerker ben je benieuwd naar ieders persoonlijke verhaal. Want aan dat verhaal lever jij een belangrijke bijdrage.

We zijn trots op onze club van ruim 500 medewerkers die dagelijks met passie en bevlogenheid werken en altijd bereid zijn een stap extra te zetten. Voor onze cliënten maar ook voor elkaar. Daar staat natuurlijk iets tegenover. Wij bieden je een werkomgeving waar ruimte is voor jouw talent en persoonlijke ontwikkeling. Een plek waar jij met plezier naartoe gaat en waar ruimte is om van elkaar te leren.

Bij een prettige baan horen vanzelfsprekend ook goede arbeidsvoorwaarden. Deze bieden wij niet alleen vanuit de CAO VVT, maar ook vanuit onze eigen organisatie. Zo kun je deelnemen aan ons fietsenplan en profiteren van een aantrekkelijke korting op je ziektekostenverzekering.

Vrijwilligerswerk

ZGR is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers met belangstelling voor onze doelgroep. Bekijk hier onze mogelijkheden.

Stage lopen of afstuderen

Lijkt het je leuk om stage te lopen of af te studeren op één van onze locaties of dagbestedingen? Bekijk wat wij jou kunnen bieden!