Bij ZGR werken we door te luisteren met ons hart. Wij staan voor goed leven in het hart van Salland. Wat dat is bepalen onze klanten. Als medewerker ben je benieuwd naar ieders persoonlijke verhaal. Want aan dat verhaal lever jij een belangrijke bijdrage.

We zijn trots op onze club van ruim 400 medewerkers die dagelijks met passie en bevlogenheid werken en altijd bereid zijn een stap extra te zetten. Voor onze klanten maar ook voor elkaar. Daar staat natuurlijk iets tegenover. Wij bieden je een werkomgeving waar ruimte is voor jouw talent en persoonlijke ontwikkeling. Een plek waar jij met plezier naartoe gaat en waar ruimte is om van elkaar te leren.

Bij een prettige baan horen vanzelfsprekend ook goede arbeidsvoorwaarden. Deze bieden wij niet alleen vanuit de CAO VVT, maar ook vanuit onze eigen organisatie. Zo kun je deelnemen aan ons fietsenplan en profiteren van een aantrekkelijke korting op je ziektekostenverzekering.

Word jij onze nieuwe collega?

Momenteel zijn wij op zoek naar:

Ook gezocht: projectleider voor de Sallandse Praktijkleerroute

De Sallandse Praktijk Leerroute is een initiatief van 12 zorgorganisaties, waaronder ZGR en twee MBO-scholen: Landstede in Raalte en Aventus in Deventer. Vanuit de praktijkleerroute leiden zij studenten op tot toekomstgerichte zorgprofessionals.

Op zeer korte termijn zijn we voor dit mooie initiatief op zoek naar een resultaatgerichte en communicatieve projectleider die zich in zijn of haar element voelt op het snijvlak van onderwijs, zorg en innovatie. Iets voor jou? Bekijk dan voor meer informatie onderstaande vacature.

Vrijwilligerswerk

ZGR is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers met belangstelling voor onze doelgroep. Bekijk hier onze mogelijkheden.

Stage lopen of afstuderen

Lijkt het je leuk om stage te lopen of af te studeren op één van onze locaties of dagbestedingen? Bekijk wat wij jou kunnen bieden!