Op zoek naar een buitengewone baan?

Kom gewoon bij ons werken.

Over ZGR

Wij staan voor goed leven in het hart van Salland. Wat dat is bepalen onze cliënten. Als medewerker ben je benieuwd naar ieders persoonlijke verhaal. Want aan dat verhaal lever jij een belangrijke bijdrage.

We zijn trots op onze club van ruim 500 medewerkers die dagelijks met passie en bevlogenheid werken en altijd bereid zijn een stap extra te zetten. Voor onze cliënten maar ook voor elkaar. Daar staat natuurlijk iets tegenover. Wij bieden je een werkomgeving waar ruimte is voor jouw talent en persoonlijke ontwikkeling. Een plek waar jij met plezier naartoe gaat en waar ruimte is om van elkaar te leren.

Bij een prettige baan horen vanzelfsprekend ook goede arbeidsvoorwaarden. Deze bieden wij niet alleen vanuit de CAO VVT, maar ook vanuit onze eigen organisatie. Zo kun je deelnemen aan ons fietsenplan en profiteren van een aantrekkelijke korting op je ziektekostenverzekering.

Vrijwilligerswerk

ZGR is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers met belangstelling voor onze doelgroep. Bekijk hier onze mogelijkheden.

Stage lopen of afstuderen

Lijkt het je leuk om stage te lopen of af te studeren op één van onze locaties of dagbestedingen? Bekijk wat wij jou kunnen bieden!