Hoewel ZGR de inhoud van deze website met grote zorg samenstelt, kan het voorkomen dat u onvolledige of onjuiste informatie aantreft. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. ZGR kan evenmin aansprakelijk worden gesteld voor schade die is opgelopen door de aangeboden informatie. Wel stellen wij het op prijs indien zulke onjuistheden worden gemeld. Mocht u onjuistheden signaleren, dan kunt u deze mailen naar info@zgr.nl.

Websites van derden

Op de website van ZGR  staan links die verwijzen naar websites die niet onder het domein van ZGR  vallen. Op de inhoud van deze pagina’s heeft ZGR geen invloed. Wij aanvaarden daarom geen enkele aansprakelijkheid voor de aldaar aangeboden informatie.

ZGR behoudt zich het recht voor de website naar eigen inzicht en op ieder gewenst moment te veranderen. Wij besteden uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van alle gepubliceerde content. ZGR controleert de website dan ook  regelmatig, in ieder geval jaarlijks, op de betrouwbaarheid van informatie. Ondanks de zorg waarmee deze website is samengesteld is het niet uitgesloten dat de informatie op enig moment, als gevolg van actuele ontwikkelingen of veranderende inzichten, moet worden herzien. De publicatiedatum geeft aan wanneer de informatie voor het laatst is herzien.

Persoonsgegevens

ZGR gaat op vertrouwelijke wijze om met uw persoonsgegevens en gebruikt deze gegevens volgens de AVG-wetgeving.

Veilig versturen van privacygevoelige informatie

Bij ZGR gaan we zeer zorgvuldig om met de privacy van onze cliënten, medewerkers en relaties. Daarom maken we gebruik van Zivver om vertrouwelijke informatie veilig te versturen. Door gevoelige informatie met de modernste beveiliging te versturen, zorgen we ervoor dat alleen u de inhoud van de e-mail kan lezen.

Hoe werkt Zivver?

Hoe open ik een bericht dat via Zivver is verstuurd?
Heeft u een e-mail ontvangen van ZGR via Zivver? Dan opent u dit bericht door op de blauwe link met de tekst ‘Klik voor bericht’ te klikken. U wordt dan automatisch doorgestuurd naar de beveiligde omgeving van Zivver. Hier moet u een toegangscode of sms-code invoeren (zie hieronder). In deze filmpjes ziet u hoe iemand zonder Zivver-account een bericht ontvangt en leest.

Bericht openen met een toegangscode
U heeft een beveiligd bericht van één van onze medewerkers ontvangen. Deze medewerker wil zeker weten dat alleen u het bericht kunt lezen. Daarom heeft hij/zij een toegangscode aan u doorgegeven, via de post, telefonisch of persoonlijk. Klik op ‘Klik voor bericht’ en vul deze toegangscode in. Nu kunt u het bericht lezen. Heeft u geen toegangscode ontvangen? Neem dan contact op met degene van wie u het bericht hebt ontvangen.

Bericht openen met een sms-code
U heeft een bericht ontvangen dat beveiligd is met een sms-code. De afzender wil zeker weten dat alleen u dit bericht kunt lezen. Klik op’ Klik voor bericht’ en daarna op ‘Sms sturen’. Vul dan de code in die u op uw telefoon ontvangt. Nu kunt u het bericht lezen.

Hoe kan ik reageren op een e-mailbericht dat via Zivver is verstuurd?
U leest het bericht dat via Zivver is verstuurd op een beveiligde webpagina. Als u op het bericht wilt reageren, dan kan dat op deze pagina. Klik op de knop ‘Beantwoorden’. U kunt dan in het antwoordveld direct uw reactie typen. Eventueel kunt u ook een bijlage toevoegen met de paperclipknop. U verzendt de reactie door op de verzendknop te klikken. Wanneer de ontvanger hierop reageert, ontvangt u weer een notificatie per e-mail.

Zelf veilig mailen naar ZGR

Wilt u zelf graag op een veilige manier een e-mail sturen naar één van onze medewerkers, maar hebt u geen Zivver account? Klik dan hier.

Wilt u vaker veilig mailen? Maak dan hier een gratis Zivver account aan.

Vragen?
Heeft u vragen over een ontvangen e-mailbericht? Kunt u het ontvangen bericht niet openen? Of heeft u vragen over Zivver? Neem dan contact op met Zivver via: support@zivver.com. Meer informatie vindt u op de website van Zivver.