U wilt zo lang mogelijk thuis blijven wonen in uw eigen vertrouwde omgeving. Maar wat als u onverwachts iets overkomt? Met personenalarmering van ZGR MIEN weet u zeker dat hulp altijd in de buurt is. Een prettig idee voor uzelf, maar ook voor uw naasten.

Ons alarmsysteem wordt bij u thuis geleverd en geïnstalleerd.  U krijgt een duidelijke uitleg en we oefenen een keer samen. Zo weet u precies hoe alles werkt en ervaart hoe eenvoudig en betrouwbaar het systeem is.

Hoe werkt het?

Het alarmsysteem wordt aangesloten op uw telefoonlijn. U krijgt een kleine draadloze zender met een knop die u om uw hals of pols kunt dragen. Zo kunt u overal in huis een alarmoproep doen.

Als er iets gebeurt, drukt u op de knop. Een medewerker van de alarmcentrale is dan onmiddellijk luid en duidelijk te horen. Zodra we weten wat er aan de hand is, schakelen we de hulp in die u nodig heeft. De alarmcentrale is 24 /7 bereikbaar, ook op feestdagen. Van tevoren bespreken we wie met behulp van de personenalarmering ingeschakeld kan worden. Dat kunnen kinderen of andere familieleden zijn, maar ook uw buren of vrienden.

Met de personenalarmering van ZGR MIEN behoudt u zelf de regie. We werken met speciale sleutelkluisjes. Hierdoor hoeft u uw sleutels niet aan ons af te geven.

Vragen?

Neem dan gerust contact op met ons Klantkompas via 0572 74 40 50 of stuur een mail naar info@zgr.nl.