Vanaf vandaag is dagbestedingslocatie ZGR De Boerderij ook op woensdag geopend! Cliënten uit Raalte en omgeving kunnen nu doordeweeks dagelijks bij de prachtige landelijke locatie terecht.  Er zijn nog enkele plekken vrij. Neem voor meer informatie contact op met ons Klantkompas!

Over De Boerderij

In het groene hart van Raalte, met het Drostekamp en de prachtige kloostertuin van woonzorglocatie ZGR Angeli Custodes op loopafstand, vindt u ZGR dagbestedingslocatie De Boerderij. Op deze prachtige landelijke locatie biedt ZGR kleinschalige dagbesteding aan mensen met geheugenproblemen en aan zij die behoefte hebben aan structuur, contact en aandacht. Op De Boerderij kunnen mensen zichzelf zijn en elkaar ontmoeten in een huiselijke en vertrouwde omgeving.

De Boerderij is ingericht met meubels en accessoires van vroeger. De donkerbruine tafels en stoelen zijn versierd met gehaakte kleedjes en ook het porseleinen servies ontbreekt niet. Op die manier is een herkenbare en geborgen omgeving gecreëerd waar onze deelnemers zichzelf kunnen zijn.