“Ik heb zeven jaar met heel veel plezier en passie gewerkt als directeur-bestuurder bij ZGR en kijk met voldoening terug op die periode. ZGR heeft zich ontwikkeld als een professionele zorgorganisatie in het hart van Salland, klaar voor de toekomst. Nu de nieuwbouw van woonzorglocatie Stevenskamp achter de rug is en de uitbreiding van woonzorglocatie Brugstede in Lemelerveld bijna gereed is, voelt dit voor mij als een mooi moment om het stokje over te dragen”.
 
“Ik heb genoten van de prettige samenwerking met collega’s, vrijwilligers, cliëntenraden, ondernemingsraad, raad van toezicht, cliënten, familie en samenwerkingspartners en wil iedereen hier hartelijk voor bedanken. Ook de komende jaren blijven onze sector en ZGR voor grote uitdagingen staan, maar ik heb er het volste vertrouwen in dat de organisatie deze uitdagingen samen met mijn opvolger aan kan’’.
 
Op 1 februari 2024 treedt Loes toe tot de raad van bestuur bij Alliade, een zorgorganisatie in Friesland die kwetsbare mensen ondersteunt met jeugdzorg, gehandicaptenzorg en ouderenzorg.
 
In januari zal Loes afscheid nemen van ZGR. De raad van toezicht gaat op zoek naar een geschikte opvolger.