ZGR biedt als specialist in ouderenzorg en ondersteuning bij dementie al decennia lang professionele zorg en ondersteuning in Salland. Bij ZGR staat u als cliënt centraal. Goed leven is ons motto. En dat is voor iedereen weer anders. Daarom luisteren we naar uw wensen en kijken we samen naar een oplossing die bij u past. Dat kan op allerlei manieren.

Wij leveren alle vormen van ondersteuning thuis. Waar kunt u dan aan denken? Aan het toekomstbestendig maken van uw huis, zodat u ook op uw oude dag veilig en vertrouwd thuis kunt wonen. Maar ook aan het leveren van personenalarmering, hulp in de huishouding of professionele zorg.

ZGR  is ook uw deskundige steun en toeverlaat bij dementie. Wij voorzien u van de informatie, hulp en zorg die u als patiënt of mantelzorger nodig heeft. Bijvoorbeeld door regelmatig lezingen te geven of als vast aanspreekpunt tussen u en uw hulpverleners op te treden. Op onze dagbesteding en woonzorglocaties bieden wij daarnaast specialistische zorg aan mensen met geheugenproblemen.

Ik wil graag meer informatie over

Vragen over zorg en ondersteuning in Salland?

Meer weten over zorg en ondersteuning in Salland? Neem dan contact op met ons Klantkompas via 0572 74 40 50 of stuur een mail naar info@zgr.nl.