Bezoek is welkom op onze locaties, mits bezoekers klachtenvrij zijn, ook wanneer zij zijn gevaccineerd. Het is niet langer noodzakelijk om uw bezoek vooraf in te plannen via de bezoekersapp.

Om ervoor te zorgen dat bezoek op een veilige en verantwoorde manier plaatsvindt gelden op al onze locaties onderstaande richtlijnen.

Algemene regels

  • In lijn met de landelijke richtlijnen mag iedere bewoner maximaal vier bezoekers per dag ontvangen. U hoeft het bezoek niet vooraf te registeren. Uw bezoek vindt plaatst op het appartement van de bewoner en niet in de huiskamer. U bent daarnaast ook welkom op het terras of in het restaurant (registratie verplicht).
  • Als aanvulling op de landelijke bezoekregeling mogen bewoners twee vaste bezoekers zonder mondkapje op hun appartement ontvangen. De 1,5 meter afstandsregel mag daarbij ook losgelaten worden. Deze twee vaste bezoekers zijn bij voorkeur gevaccineerd of negatief getest. Bovenstaande versoepeling geldt alleen in het appartement. Buiten het appartement wordt altijd een mondkapje gedragen en waar mogelijk 1,5 meter afstand aangehouden.
  • Mondkapjes worden standaard gedragen binnen ZGR.
  • U houdt 1,5 meter afstand en volgt de aangegeven looproute.
  • Bezoek wordt uitgesteld indien u klachten heeft, één van uw huisgenoten mogelijk corona heeft of wanneer u in nauw contact bent geweest met iemand die positief getest is op het virus.
  • Bij een (mogelijke) besmetting op de locatie vervalt de bezoekregeling mogelijk per direct.