Na de sloop van een deel van de huidige woonzorglocatie zijn we in juni gestart met de realisatie van een nieuw Stevenskamp. Aankomend jaar realiseert bouwbedrijf Gebr. Meijer Bv. hier 48 moderne en toekomstbestendige zorgappartementen voor senioren met een intensieve zorgvraag. Eind 2022 hopen we u te mogen verwelkomen op onze gloednieuwe locatie. 

Over de nieuwbouw

In het ontwerp van Nieuw Stevenskamp is rekening gehouden met de landelijke omgeving en de nabijgelegen aanleunwoningen en woonzorglocatie ZGR Stevenserf. Zo sluit het hout in de gevel aan bij Stevenserf en het metselwerk bij de aanleunwoningen. Door deze materiaalkeuze past het ontwerp bij de omgeving en krijgt de locatie een eigentijds maar toch landelijk karakter.
Nieuw Stevenskamp telt twee verdiepingen en wordt in een hofvorm gebouwd. Hierdoor ontstaat aan de binnenzijde een prachtige afgesloten binnentuin waar bewoners elkaar kunnen ontmoeten en op een mooie dag kunnen genieten van de buitenlucht.

De 48 tweekamerappartementen zijn voorzien van een woonkamer, keuken, aparte slaapkamer en badkamer.

Rondom Stevenskamp wordt een parkachtige omgeving gecreëerd met brede wandelpaden, een dierenweide en een jeu-de-boulesbaan, waar zowel bewoners, dorpsgenoten als bezoekers van kunnen genieten. Klik hier om een video impressie te bekijken van Nieuw Stevenskamp.

Een dorp in een dorp

Wanneer u Stevenskamp binnenloopt komt u terecht in het multifunctionele hart, waar onze gastvrouw u met open armen zal verwelkomen. In dit centrale hart van de locatie kunnen bezoekers en bewoners elkaar op allerlei manieren ontmoeten. Er is ruimte voor een goed gesprek, een kop koffie of heerlijke maaltijd, bezinning, een dagelijkse boodschap en verschillende activiteiten.
Bij goed weer gaan de openslaande deuren open en kunt u plaatsnemen op het grote buitenterras met uitzicht op de dierenweide.

De verschillende ruimtes in het multifunctionele hart kunnen op allerlei manieren worden gebruikt. Er is ruimte voor welzijn en dagbesteding, voor ontmoeten, vergaderen en voor medische behandelaren, zoals de fysiotherapeut. Zo blijft ZGR Stevenskamp ook in de toekomst een geliefde ontmoetingsplek.

Vragen?

Meer informatie over Nieuw Stevenskamp vindt u in deze informatiefolder. Voor verdere vragen kunt u altijd contact opnemen met ons Klantkompas.