Met ingang van 1 januari zal Zorggroep Raalte officieel overgaan op de naam ZGR. Met de slogan ‘thuis in het hart van Salland met welzijn, wonen en zorg’ willen wij ons als specialist in ouderenzorg en dementie bij een breder publiek presenteren.

Binnen Zorggroep Raalte worden momenteel verschillende namen en logo’s gebruikt. Met de nieuwe naam en bijbehorend logo zal de organisatie eenheid uitstralen. Op die manier is in één oogopslag duidelijk welke vormen van zorg- en ondersteuning worden geboden.

“De naam Zorggroep Raalte wekt daarnaast de indruk dat de zorg en dienstverlening geconcentreerd is in en rondom Raalte. Door over te stappen op ZGR en bijbehorende slogan ‘thuis in het hart van Salland met welzijn, wonen en zorg’, presenteren wij ons als zorg- en welzijnsorganisatie voor de Sallandse senior”, aldus directeur-bestuurder Loes Kater.

Naast de naam verandert er niets. ZGR blijft senioren thuis en op de zes woonzorglocaties in en buiten Raalte haar vertrouwde zorg en ondersteuning bieden.