In het komende jaar zal het nieuwe Stevenskamp in Heeten zichtbaar worden. Zowel het gebouw als de grote parktuin worden volledig vernieuwd. Nu al is de tuin een fijne plek voor iedereen uit het dorp. Wandelen, jeu-de-boules, even naar de dieren, het kan allemaal. Dat blijft natuurlijk. Misschien kan het zelfs nog mooier!

De werkgroep die zich bezighoudt met het buitenterrein is op zoek naar Heetenaren met ideeën. Er is al een basisontwerp voor de nieuwe tuin, met glooiende grasvelden, bloemperken en een labyrint met bijzondere planten.

De tuin biedt echter ruimte voor extra’s. Daar hebben we u en jou bij nodig. Wat zie je voor je? Een mooie plek voor de oude klokkentoren, een waterplaats, een plek waar kinderen kunnen moestuinieren? Wanneer en waarom kom jij graag in de tuin? Wil je zelf meehelpen je idee te realiseren? We horen het graag via een mailbericht naar Jos Wesselink, wesselinkj@home.nl.

Alle ingeleverde ideeën worden beoordeeld. Niet alles kan gerealiseerd worden, dus moeten er keuzes worden gemaakt. Wil jij samen met mensen van Stevenskamp meebeslissen? Ook dat horen we graag vóór 10 december a.s.

Tenslotte: wil je als vrijwilliger meehelpen bij de realisatie van de plannen, of het onderhouden van het terrein, of wil je helpen bij het verzorgen van planten of dieren? Voor extra handen zijn we altijd dankbaar.

Voor vragen en opmerkingen, mail Jos Wesselink: wesselinkj@home.nl.