Met trots kunnen wij melden dat onze woonzorglocaties ZGR Swaenewoerd, ZGR Stevenskamp, ZGR Stevenserf, ZGR Angeli Custodes en onze thuiszorgtak ZGR MIEN het gouden PREZO-keurmerk hebben behaald. Ook de tussentijdse audit op ZGR Brugstede is goed verlopen, waardoor de woonzorglocatie haar gouden keurmerk behoudt.

Wat is PREZO?

PREZO Informele Zorg (IZ), een afkorting van PREstatiemodel ZOrg, is een prestatiegericht kwaliteitssysteem voor de sector Informele Zorg dat helpt te sturen op Verantwoorde ondersteuning & Verantwoord ondernemerschap. PREZO focust niet op protocollen, systemen of richtlijnen, maar kijkt in de éérste plaats naar het daadwerkelijke resultaat van de zorgverlening aan cliënten.

Het is voor ons één van de manieren waarop wij de kwaliteit van onze zorg- en dienstverlening meten en blijven verbeteren.

Wat betekent PREZO voor u?

Doordat onze organisatie het gouden PREZO-keurmerk heeft, kunt u ervan uitgaan dat u of uw naaste(n) de beste zorg aangeboden krijgt, waarbij niet de protocollen en richtlijnen, maar de wensen van u als cliënt centraal staan.