Als betrokken deskundige wilt u het beste voor uw patiënt. ZGR en MIEN denken graag met u mee hoe we dit kunnen realiseren. Wij staan voor goed leven. En wat dat is bepalen onze klanten. Natuurlijk is het woord daarbij ook aan u als professional. U weet immers wat uw patiënt nodig heeft. Samen kijken we dan ook hoe we tot de best mogelijke hulp, zorg en ondersteuning kunnen komen.

Met MIEN leveren we alle vormen van ondersteuning thuis. Bijvoorbeeld door verzorging of verpleging te verlenen bij langdurige ziekte of na een operatie. We werken in kleine teams waardoor we snel kunnen schakelen en de zorg die we leveren ook echt persoonlijk is. Als specialist in dementiezorg weten wij daarnaast de juiste zorg, ondersteuning en begeleiding te bieden aan patiënten en mantelzorgers.

Is thuis wonen tijdelijk geen optie?  Dan bieden wij in ons zorghotel Alleliefs de mogelijkheid om te herstellen en tot rust te komen. Daarnaast beschikt ZGR over vijf woonzorglocaties in Salland met 24/7 professionele zorg. Hier bieden wij o.a. specialistische ondersteuning aan mensen met geheugenproblemen .

Meer informatie over

Vragen?

Neem dan contact op met ons Klantkompas via 0572 74 40 50 of stuur een mail naar info@zorggroepraalte.nl.