Sallandse ouderenzorgorganisatie ZGR en Bouwbedrijf Gebr. Meijer slaan opnieuw de handen ineen. De aannemer gaat zich komende tijd richten op de ontwikkeling van de nieuwbouw van woonzorglocatie ZGR Stevenskamp in Heeten. De start van de nieuwe samenwerking werd afgelopen vrijdagmiddag officieel gemarkeerd met een tekenmoment in de tuin van de woonzorglocatie.

De aannemer uit Raalte is inmiddels een vertrouwde partner van ZGR en voerde eerder een aantal geslaagde bouwtrajecten op Stevenskamp uit. Momenteel legt het bouwbedrijf de laatste hand aan de renovatie van woonzorglocatie ZGR Angeli Custodes in Raalte.

“Afgelopen jaren hebben we in verschillende projecten met Bouwbedrijf Gebr. Meijer samengewerkt en hebben we er samen voor gezorgd dat onze bewoners ook in de toekomst met veel plezier comfortabel bij ons kunnen wonen. Ik heb er alle vertrouwen in dat we ook bij de realisatie van een nieuw Stevenskamp hierin zullen slagen,” aldus directeur-bestuurder Loes Kater.

Ook directeur Martijn Endeman kijkt uit naar een succesvolle nieuwe samenwerking met ZGR. “Als maatschappelijk betrokken bouwbedrijf voelen wij ons erg verbonden aan de organisatie en haar verschillende locaties. We zijn dan ook trots en dankbaar dat we samen opnieuw de uitdaging aangaan in de realisatie van een nieuw Stevenskamp.”

Op de plek van de huidige woonzorglocatie worden in de nabije toekomst 48 toekomstbestendige zorgappartementen gerealiseerd. ZGR wil hiermee voorzien in de toenemende vraag naar gespecialiseerde ouderenzorg in de regio.

Met de officiële aanstelling van Bouwbedrijf Gebr. Meijer als aannemer breekt de volgende fase in het ontwikkeltraject aan. Aankomende maanden staan in het teken van de verdere uitwerking van het ontwerp. Eind dit jaar is er meer zicht op hoe het nieuwe Stevenskamp er uit komt te zien.