Buiten in de natuur bezig zijn is goed voor iedereen, zeker voor senioren. Daarom is ZGR op zoek naar mensen die samen met bewoners van o.a. woonzorglocatie ZGR Angeli Custodes binnen én buiten natuuractiviteiten willen ondernemen.

ZGR is één van de koplopers binnen het IVN-programma Grijs, Groen en Gelukkig. Met ondersteuning van de Postcode Loterij wordt op vele woonzorglocaties in Nederland een natuurrijk activiteitenprogramma gerealiseerd en de omgeving groener gemaakt. Bewoners én buurtbewoners kunnen hierdoor meer genieten van natuurbeleving, beweging en buitenlucht. ZGR neemt met de locatie ZGR Angeli Custodes deel aan het IVN-programma. De bedoeling is om in de loop van dit jaar ook de andere woonzorglocaties te vergroenen.

Daarbij kunnen wij uw hulp goed gebruiken! Vindt u het leuk om op uw tochtje met de hond een oudere in een rolstoel mee te nemen? Wilt u af en toe bloemschikken met bewoners, samen de moestuinbakken onderhouden, een rondje in het park maken, een natuurquiz spelen, fietsen op de duofiets of iets maken van natuurlijke elementen? Komt u af en toe met uw hond op bezoek? Wilt u met bewoners de planten verzorgen in de gemeenschappelijke ruimtes? Of lijkt het u leuk om groene activiteiten te helpen organiseren? Dan komt ZGR graag met u in contact! U kunt uw interesse kenbaar maken bij Marja Vijn van ZGR, tel. 088 – 65 64 028 of via m.vijn@zgr.nl.